Over ons

Wie zijn wij

Een design villa of luxe appartement kopen in Spanje? Wij helpen u graag verder. Blancahomes is o.a. Nederlands agent voor het Spaanse bouwbedrijf Grupo VAPF.

Grupo VAPF is een familiebedrijf met geheel Spaans kapitaal, dat vanaf de start tot op de dag van vandaag gevestigd is in de gemeente Benissa, Alicante.
Een vooraanstaand bedrijf in de bouw en de bouwprojectontwikkeling in de noordelijke Costa Blanca, dat zich duurzaam gevestigd heeft dankzij waarden zoals vernieuwing en design, maar vooral gebaseerd is op betrokkenheid om kopers van hun woningen een hoge kwaliteit en volledige service te bieden.
Over een oppervlakte van 3.700.000 m2, direct aan de kustlijn, strekt zich een residentiŽle zone langs de Middellandse Zee uit, waarin zich diverse gebieden bevinden met prachtige villa's en luxueuze appartementen, allen omgeven door groene zones. Deze zgn. "Cumbre del Sol" bevindt zich in het hart van de Costa Blanca (gemeente Benitachell), ťťn van de mooiste kustgebieden van Spanje en is het belangrijkste werkgebied van Grupo VAPF.

Wij van Blancahomes informeren, adviseren en begeleiden u van A tot Z met de meest mogelijke zorg bij het zoeken en realiseren van uw droomhuis hier aan de Costa Blanca.
Op de website ziet u een bescheiden topselectie van moderne woningen die voldoen aan de allerhoogste eisen van kwaliteit, afwerking en locatie en krijgt u een indruk van de mogelijkheden op het gebied van wonen en leven in dit specifieke heerlijke stukje Spanje. We hopen samen met u eens een bezoek te mogen brengen aan deze mooie Costa.

Interessant voor u

Wij begeleiden u volledig bij het zoeken en realiseren van uw droomwoning.

Uw voordeel om met Blancahomes te werken zijn:

 • - Het bespaart u veel tijd, onderzoek, stress en vaak onvermijdelijke tegenvallers.
 • - We presenteren u een individuele selectie van woningen die het beste bij uw wensen en budget passen.
 • - U laat het aankoopproces inclusief de papierwinkel van begin tot eind aan betrouwbare vakmensen over met jarenlange ervaring.
 • - Een vast aanspreekpunt in Nederland is verder ook wel zo plezierig en niet geheel onbelangrijk.... We doen het graag!

Blancahomes geeft u een uniek overzicht van de mooiste koophuizen in de regio.
Door kennis van de woningmarkt in de regio kunnen we veel voor u betekenen vanaf uw eerste moment van belangstelling tot en met de aankoop van de woning.
En..... al onze service is voor u zonder kosten.

Blancahomes heeft altijd een up to date aanbod van luxe topvillaís en royale appartementen.

Nieuwbouwwoningen

U koopt direct van een solide bouwonderneming en daarom met de zekerheid van de juiste aankoopprijs en de officiŽle en wettige garanties op uw woning.
De aangeboden nieuwbouw woningen zijn dikwijls nog niet gerealiseerd, dus kunnen nog tot in detail aangepast worden.
De woning naar uw eigen smaak wordt alleen gebouwd met eersteklas materialen en is altijd voorzien van de beste apparatuur.

Hoe doen we het

 • Persoonlijke kennismaking.
 • Bespreken van een aantal woningen binnen uw budget en woonwensen.
 • Al uw vragen/ideeŽn behandelen en zo goed mogelijk beantwoorden.
 • Een selectie van woningen presenteren die aan uw eisen voldoen.
Bent u geÔnteresseerd in een bezichtigingreis dan maken we de afspraken en kunnen uw verblijf aan de Costa Blanca regelen, want per slot van rekening: SEEING IS BELIEVING

 • Bezichtiging van de gekozen woningen op locatie.
 • kennismaking met de directe omgeving
 • bespreken/overleggen/begeleiden en adviseren
 • eventueel aanvragen van een geschikte hypotheek
 • begeleiding tot en met de eigendomsoverdracht bij de notaris
 • adviseren bij zaken die zich ook daarna nog voor kunnen doenContact opnemen