(In eigen beheer) te bouwen villa met prachtig zeezicht, Benissa

 • 240 M²
 • 4 Slaapkamers
 • 3 Badkamers

Omschrijving

Dit (in eigen beheer) project zal van de hoogste bouwkwaliteit zijn met een perfecte afwerking en zeer goede kwaliteitsapparatuur. Deze exclusieve villa zal een fantastische zeezicht hebben!

De bouwgrond is vlak en ligt in de urbanisatie La Fustera op ongeveer 1 km van de zee. Moraira ligt op een klein kwartier rijden, Calpe en Benissa op 10 minuten. Het perceel zal volledig omheind zijn en de oprit zal worden afgesloten met een automatische poort. Parkeren kan u uiteraard op de oprit, maar er zal ook een afgesloten garage zijn.

De tuin zal aangelegd zijn en een automatisch irrigatie systeem hebben. Wanneer u de villa binnenkomt kunt u links de ruime en lichte woonkamer in, of rechts naar slaapkamers die allebei een directe toegang hebben tot het terras. Een van de slaapkamers heeft een en-suite badkamer, de andere maakt gebruik van de gastenbadkamer.

Het open ontwerp van de leefruimte zorgt voor een overvloed aan ruimte en licht en heeft een naadloze overgang met de buitenruimte. Alles is open, enkel de bijkeuken wordt afgesloten. De keuken zal volledig geïnstalleerd zijn met hoogwaardige keukentoestellen. Door de grote vensterpartijen kan u binnen evenzeer genieten van het prachtige zeezicht en vloeien buiten- en binnenruimte in elkaar over.

Het grote luxueuse zonneterras is gedeeltelijk overdekt om voor de nodige schaduw te zorgen. In het zwembad van 9,5 x 4 m kan men in de hete zomermaanden een verfrissende duik nemen. 's Avonds regelt u de verlichting van het zwembad om het terras onder te dompelen in een chique sfeer.

Boven zijn er twee slaapkamers die een badkamer delen. Het dakterras is bereikbaar via de trappenhal, maar een van de twee slaapkamers heeft een directe toegang. Er zal een onderbouw zijn van ongeveer 150m┬▓ die kan ingericht worden als extra leefruimte, als fitness, of wat u wilt.

Een klasse villa van hoge kwaliteit met een mooi en modern ontwerp en prachtig zeezicht! Blancahomes geeft u graag meer informatie over dit project, aarzel niet om ons te contacteren.
Referentie RF349
Plaats
Urbanisatie La Fustera
Ligging Zuid
Zicht Zeezicht
Type woning Design villa
Slaapkamers 4
Badkamers 3
Verdiepingen 2
Nieuwbouw Ja
Bouwjaar 2016
Grondstuk 920m²
Bebouwd 240m²
Terras Ja
Afstand Zee 1km
Afstand Centrum 5km

Bijzonderheden

Het bouwbedrijf heeft in de afgelopen 19 jaar een zeer gedegen reputatie opgebouwd. Deze beschikt over eigen teams met goed opgeleide bouwvakkers en heeft uitstekende contacten met leveranciers, professionals zoals electriciens, loodgieters, schilders en alle andere partijen, die bij de bouw betrokken zijn. Het bouwbedrijf is in staat om de overeengekomen deadlines te behalen, omdat ze werken met eigen werknemers en niet afhankelijk zijn van onderaannemers. Het spreekt voor zich dat er altijd gewerkt wordt met hoogwaardige materialen, niet alleen in tegels en ruwe materialen, maar ook voor keukenapparatuur, badkamers, elektrische poorten, air-conditioning systemen, verwarming, isolatie etc.


Kenmerken o.a.

 • Airco
 • Automatische poort
 • Centrale verwarming
 • Dubbelglas
 • Garage
 • Keuken
 • Overdekt terras
 • Parkeren op eigen terrein
 • Terras
 • Tuin
 • Zwembad
€ 695.000

Contact

Wilt u meer over deze woning weten?
Bel of mail:
Of via het onderstaande formulier toont u gemakkelijk uw interesse in deze woning.
Wij zullen dan contact met u opnemen.

Bedankt voor uw interesse in deze woning.
We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.