Exclusieve design villa in luxe urbanisatie met subliem zeezicht

 • 433 M²
 • 3 Slaapkamers
 • 4 Badkamers

Omschrijving

Deze sensationele villa in moderne stijl, met een onovertrefbaar uitzicht op zee, biedt een uniek totaalbeeld van de Noordelijke Costa Blanca.

Villa Bahía bevindt zich in de urbanisatie Cumbre del Sol te Benitatxell tussen Jávea en Moraira, een van de meest begeerde bestemmingen van de Noordelijke Costa Blanca, die zowel gekozen wordt om er gedurende het hele jaar te vertoeven, als om er heerlijke vakanties door te brengen. Feitelijk bevindt de villa zich in de chique woonwijk Jazmines, die zich kenmerkt door zeer luxueuze design villa’s. Het betreft een omsloten zone die alleen toegankelijk is voor de eigenaren met een hoogwaardige infrastructuur.

Deze woning van 434 m2 totaal bevindt zich op een perceel van 821 m2. Het telt drie verdiepingen, drie slaapkamers met bijbehorende badkamer en toegang tot een terras, grote keuken met een kookeiland, eetkamer, gastentoilet, vrije ruimte op de benedenverdieping, technische ruimte, garage voor twee auto's en riante terrassen.

Het interieur van het huis onderscheidt zich door het moderne design, waar veel aandacht aan details is besteed. De toegang van de villa bevindt zich op de bovenverdieping via een royale hal. Op deze verdieping bevinden zich bovendien twee slaapkamers, beide met eigen badkamer, ruime kasten en een privé terras, een garage voor twee voertuigen en een moderne trap via welke men de begane grond bereikt.

De begane grond van deze villa is werkelijk fascinerend: een schitterend exterieur, een groot terras, infinity zwembad, terras en een eetkamer, die zich in de open lucht lijkt te bevinden, zodat u op elk moment geniet van een prachtig zeezicht. De grote glazen deuren van de zitkamer komen uit op het terras. Zo wordt er een grote, gezellige ruimte gecreëerd en volop licht die verbonden is met de eetkamer en met de grote keuken, uitgerust met de nieuwste huishoudelijke apparaten. De begane grond wordt nog aangevuld met een gastentoilet en de hoofdslaapkamer met eigen badkamer en inloopkast.

De villa beschikt tevens over een vrije ruimte op de benedenverdieping die bestemd kan worden voor gastenverblijf, fitnessruimte, kantoor, recreatieruimte, of wat u ook maar wenst.
Referentie RF396
Plaats
Urbanisatie Cumbre del Sol
Ligging Zuid
Zicht Zeezicht
Type woning Design villa
Slaapkamers 3
Badkamers 4
Verdiepingen 3
Nieuwbouw Ja
Grondstuk 821m²
Bebouwd 433m²
Terras Ja
Afstand Zee 2km
Afstand Centrum 8km

Omgeving

Een luxe woonwijk bestaande uit percelen met adembenemende uitzichten op zee en gelegen op het zuiden-zuidwesten, bestemd voor de bouw van luxe villa’s, een ideaal gebied voor hen die een unieke luxe villa wensen te kopen, met een design dat aan de persoonlijke wensen is aangepast, al naargelang de smaak en de behoeftes van de cliënt, in een omgeving waar de luxe overheerst, met een heel verzorgde infrastructuur en landscaping, met muren van natuursteen, ruime wegen, tuinen, design verlichting en bewaking.

Een luxe nieuwbouwproject met een adembenemend uitzicht op de Middellandse Zee en op de skyline van de kustplaatsjes Jávea, Moraira, Calpe, Benidorm, Alta,.., een uniek uitzicht op de Noord Costa Blanca.

Kenmerken o.a.

 • Automatische poort
 • Dubbelglas
 • Garage
 • Gastentoilet
 • Keuken
 • Overdekt terras
 • Parkeren op eigen terrein
 • Pre installatie airco
 • Terras
 • Vloerverwarming
 • Voorbereiding tuin
 • Zwembad
€ 1.073.000

Contact

Wilt u meer over deze woning weten?
Bel of mail:
Of via het onderstaande formulier toont u gemakkelijk uw interesse in deze woning.
Wij zullen dan contact met u opnemen.

Bedankt voor uw interesse in deze woning.
We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.